Nyt navn, <em>nyt logo,</em> nyt design

Nyt navn, nyt logo, nyt design
19. oktober 2015 [email protected]

pforpernille_tablet

Blogs er i høj grad et medie med plads til at udvikle indholdet over årerne. Drevet af personlig interesse, konstant i bevægelse og nært beslægtet med, hvor den pågældende blogger er i livet.

Derfor er det heller ikke usædvanligt, at bloggere, der har været i gamet længe, gradvist skifter genre.
En livstilsblog bliver måske mummyblog i takt med første familieforøgelse. En modeblogger til madblogger. En boligblogger til.. well, you get the picture. Andre oplever at “vokse fra” sit layout, eller, at deres danske domænenavn ikke tilgodeser de udenlandske læsere, som er kommet til over tid.

Men format bør følge fokus. Dels for ikke at forvirre nye læsere, dels for ikke at begrænse bloggens naturlige udvikling samt forløse dens fulde potentiale. Her kan et hamskifte give fornyet energi. Bloggens profil skærpes og indholdet kommer mere til sin ret, når rammerne understøtter det skrevne.

Et godt eksempel er PforPernille, tidligere Børnetøjsindkøberen.dk, som kom til os med ønsket om nyt navn, logo og design. Pernille delte nogle af sine overvejelser, der gik forud for skiftet, med læserne:

En tredje vigtig detalje var, at det gamle navn udelukkende var dansk og endda med 3 x ø i navnet. Ikke specielt smart. Mine statistikker fortæller mig, at jeg har flere og flere der læser med fra andre lande end lige DK, og derfor var det vigtigt for mig at finde et navn som alle kunne stave til og som måske endda betød det samme på de fleste sprog.

En vigtig og god lektie, synes vi her hos Oneclevercode.com.

PFP-7

Se meget mere af Pforpernilles fine, nye site, lige her, i vores portfolio.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*