Instagram <em>elskere</em> har ventet på

Instagram elskere har ventet på
15. februar 2016 [email protected]

380

Yes! Efter at have bandet over og i evigheder ventet på denne feature, har Instagram endelig annonceret, at det nu er muligt at skifte mellem flere forskellige konti; vel at mærke uden at logge ud af den ene og ind på den anden.

Vi kan vist roligt sige, at opdateringen føles som en gave til masser af brugere; specielt de har har en privatkonto og administrerer en erhvervkonto. De ved utvetydigt, hvor himmelråbende irriterende det har været at skulle logge ud af den ene konto for derefter at logge ind i den anden – og hvor let det er at komme til at uploade private billeder til erhvervkontoen, gisp. Og så er der de pr-folk, som har revet sig ekstra grundigt i håret… de får det specielt nemt. Vi har fx en kunde, der håndterer alle hendes kunders Instagram-profiler. Prøv at logge ind og ud af 31 konti uden at uploade det forkerte indhold.

For at få adgang til denne feature skal du opdatere til den nyeste version (7.15) af Instagram. Dernæst skal du bare følge vores simple tre trins-raket nedenfor. Og til sidst skal du selvfølgelig bare fejre, at din dag nu er blevet en del nemmere.

1. Log ind på din private Instagram-konto. Klik herefter på ‘Settings’-ikonet.
2. Scroll ned til bunden og tryk på ‘Add Account’.
3. Indtast login-oplysningerne for din anden Instagram-konto.

Voila! Du er nu logget ind på to konti på samme tid! Uanset, hvor du er på Instagram, vil du i nederste højre hjørne se et lille ikon med den pågældende kontos profilbillede, så du ved, hvilken konto, du lige nu administrerer.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*