Farvel til <em>kønsløse</em> stock photos

Farvel til kønsløse stock photos
5. november 2015 [email protected]

DeathtoStock_Medium5

Alle, der bruger stock photos i det daglige, kender frustrationen ved at arbejde sig igennem horder af kønsløse, opstillede billeder, plastret ind i grim grafik eller overkarikerede tandsmil.

Ikke desto mindre, er det både billigere og hurtigere at benytte sig af stock photos fremfor at hyre en in-house fotograf, derfor vil vi gerne tippe om tre websites, I bør kende til:

Den første hedder, meget passende, Death to the Stock Photo, og udemærker sig ved stemningsfulde billeder som fx. ovenstående. Ved at subscribe til sitets nyhedsbrev, får I månedligt en pakke med gratis stock photos, og det syntes vi, I skulle benytte jer af.

Den næste, Little Visuals, bliver desværre ikke opdateret længere, idet fotografen bag de fængslende landskabs- og industribilleder, Nic, er gået bort. Billederne ligger dog stadig frit tilgængeligt på sitet, som nu bruges til minde om hans arbejde og samtidigt også fundraising kanal. Besøgende kan frivilligt vælge at donere mindre beløb til sitet, som familien bag bruger til at støtte en række gode initiativer, herunder forskningen bag Sudden Adult Death Syndrom, der tilskrives Nics alt for tidlige død som 26 årig. Samtlige stock photos er ganske gratis at benytte sig af og det fortjener de bestemt, så tjek endelig sitet ud.

Slutteligt, Creative Market, som er en smeltedigel af fine fonte, illustrationer og billeder, hvor man kan købe sig til det meste for en slik og endog downloade en række gratis stock photos månedligt. Rigtig god at bogmærke til det daglige webarbejde, så jeres content bæres af en stærk visuel billedside.

Hvis I kender andre sites, der formår at gøre stock photos både æstetiske og vedkommende, så giv endelig tippet videre i kommentarfeltet.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*