F.A.Q.

Faq

Svar på spørgsmål

Hvis I har spørgsmålene, så har vi svarene.

For at spare jer tid har vi lavet en liste over de mest almindelige spørgsmål og skrevet et par, synes vi selv, nyttige svar. Hvis I har andre forespørgsler, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Skriv endelig til os

Tilbyder I gratis konsultationer?

Ja, selvfølgelig. Vi tilbyder gratis, indledende konsultationer pr. telefon, e-mail og Skype. Kontakt os for yderligere information.

Jeg skal have lavet nyt på mit eksisterende site - gør I jer i det?

Ja, vi vil med glæde se på dit nuværende website. Kontakt os i dag, så følger vi op på det.

Samarbejder I med internationale kunder?

Vi er beliggende i Danmark, men vi samarbejder så absolut med folk fra hele verden og fra alle tidszoner. Få lande udgør lidt af en udfordring i øjeblikket (f.eks. Australien) men vi har ikke haft samarbejdsproblemer, og tilstræber os hele tiden at kommunikere letforståeligt og være tilgængelige.

Samarbejder I med nystartede virksomheder?

Ja! Vi elsker at samarbejde med engagerede nystartede firmaer. I er fremtiden og vi vil gerne være en del af jeres spændende rejse. Send os en email og lad os diskutere jeres projekt.

Pitcher I på opgaver?

Engang i mellem, men vi foretrækker faktisk ikke at gøre det. Vi ønsker kvalitative samarbejder med vores kunder, og vi mener ikke, at den traditionelle pitcher i præsentationsform er særlig brubar for nogen af parterne. Vi vil meget hellere diskutere jeres projekt med jer, og se om vi passer sammen, så ingen kommer forkert fra start.

Kan I fremvise jeres arbejde?

Selvfølgelig! I kan enten kontakte os, så fremsender vi materiale, eller I kan kigge på vores kunde-portefølje her på sitet, som viser et udsnit af vores arbejder.

Hvor lang er jeres produktionstid?

Det afhænger meget af, hvordan vores kalender ser ud. Men som udgangspunkt: Fra vi modtager jeres email, tilstræber vi os at have et tilbud færdigt til jer indenfor 7 arbejdsdage. Når I har gennemlæst tilbuddet, mødes vi og taler alt indhold, design og alle funktionaliteter igennem, hvorefter tilbuddet tilrettes og underskrives. Herefter kan I forvente at have det færdige website færdigt indenfor 4-12 uger, afhængig af hvor omfattende opgaven er.

Hvad er jeres priser?

Vi er stolte af hver eneste website, app og webshop, vi laver. Vi designer hver enkelt website fra bunden, og ikke to er ens. Kvalitet og design behøver heldigvis ikke nødvendigvis at koste flere millioner, så vi synes, at I skal sende os en mail, så vi kan tage den derfra.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*