SERVICES

SERVICES
28. juni 2017 [email protected]

Services

Vores kreative løsninger omfatter det interaktive, det sociale og det mobile.
WEB

Vi har udviklet og tilpasset en lang række fantastiske websites, blændende blogs og fantastiske onlinebutikker gennem årene. Vi kan helt sikkert også hjælpe med at realisere jeres drømme.

MOBILE APPS

In-house huser vi et team af kompetente app-specialister (iOS og Android), der tilbyder både sparring, strategiplanlægning, opbygning, design og udvikling af jeres app.

IDENTITET

Nøglen til et stærkt, mindeværdigt brand beror på simpel, visuel kommunikation. Hyres vi, bliver vores opgave at kæde det visuelle sprog sammen med jeres virksomhedsidéer.

SOCIAL MEDIA

Lad os lancere eller videreudvikle jeres brand på sociale medier som Instagram og Facebook. Gennem nøje planlagt indhold, sørger vi for at engagere jeres følgere og samtidig styrke jeres synlighed.

WEBDESIGN

Vores fokus er centreret om lige dele funktionalitet og æstetik. Vi forvandler jeres tanker og idéer til et smukt, professionelt website, der brænder igennem.

CONTENT

Nøglen til at fremme produkter eller services er konsekvent og målrettet indhold. Lad os korrekturlæse jeres site, skrive pressemeddelelser eller forfatte nye tekster, så jeres budskab rammes præcist.