Fem Social Media <em>tips</em> til WordPress

Fem Social Media tips til WordPress
19. oktober 2015 [email protected]

10420758_327808927418017_3644705565659106155_n

Man kan bruge nok så meget energi på at skabe originalt indhold til sit WordPress website, men hvis ingen ved, hvad I skriver om og dermed ikke har en ærlig chance for at vide, hvor godt I egentlig gør det, så er det tid til at overveje at implementere en strategi for at markedsføre sitet på de sociale medier.

Her er fem gode huskeregler, der får jeres website ud over stepperne:

Nemme dele-funktioner
Sørg for at have let identificerbare social media-ikoner, som gør det nemt (og indbydende, ikke mindst) for jeres følgere at dele indholdet med venner og familie.

Billeder og links øger klik-raten
Et visuel blikfang, der er i tråd med jeres brand, er alt det kræves for at skille sig ud i jeres følgeres newsfeed. Billeder, video og links øger markant sandsynligheden for, at jeres følgere klikker sig videre, så dobbelttjek altid, at det rette billede toner frem i forhåndsvisningen, når I linker i jeres Facebook-updateringer.

Skræddersyede updates
Tag tiden til at gøre lidt efterarbejde, og henvis til blogindlægget på alle sociale platforme, hver gang I har postet ny information på sitet – helst med en skræddersyet update til hhv. Facebook, Instagram og Twitter. Hvis I gentager samme update med samme billede hvert sted, risikerer I, at folk scroller let henover udfra devisen om “det har jeg allerede set.”

Inddrage følgere
Giv plads til at sætte jeres helt særegne præg på tonen, der hersker på websitets sociale platforme, og lad følgerne komme hele vejen rundt om jeres brand:

Spil på styrkerne (og forskellighederne) ved hvert socialt medie: Facebook giver plads til uddybende tekst og Youtube-videoer, Instagram er meget visuelt orienteret og når bredt ud via hashtags, hvorimod Twitter er perfekt til at levere jeres budskab, kort og koncist. Det engagerer jeres følgere og skaber ringe i vandet. Og husk, at selv umiddelbare hverdagsbilleder skærper interessen for arbejdet i virksomheden og dermed også brandet. På Instagram, især.

Mobil, mobil, mobil
De sociale mediers naturlige miljø er smartphones. Langt de fleste updates fanger splitsekunder og strøtanker, der opstår ud af det blå ..med mobilen indenfor rækkevidde. Det er i øjeblikkene mellem øjeblikkene, at mobilen gør sig gældende og de social medier konsulteres: Når man skal fordrive tiden, er på farten eller ligger på langs i sofaen.

Sociale medier bruges i stigende grad fra mobilen, derfor er det afgørende, at jeres website er responsive –  dvs. tilpasser sig den enhed, besøgende læser fra, uanset om det er mobil, tablet eller computer.

Google straffer sites, der ikke er responsive, så kig jeres website igennem og kontakt os på hello@oneclevercode.com, hvis I mangler hjælp dertil.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*